Morænebakken ved Gyredevej Tuse Næs

Morænebakken ved Gyredevej Tuse Næs

TUSE NÆS FOTOSAFARI bogen 2017 Link

For at belyse halvøen Tuse Næs’ kvaliteter har en flok beboere taget initiativ til at gennemfotografere halvøen og samle billeder fra denne smukke egn til en fotoudstilling og en fotobog, hvor vi kommer rundt om de fire årstider, morænelandskaberne, marker, skove og strand. Livets gang på halvøen fortælles i billeder fra hele Tuse Næs

Link: https://issuu.com/tommyflugt/docs/tuse_n__s_fototsafari_2017_-_udstil

 

Fotosafariudstilling i Huset på Næsset

Fotosafariudstilling - 80 fotos om Tuse Næs udstilles i Huset på Næsset fra 3. marts og nedtages den 27. maj kl. 13-15. Der var flot reception for Udstillingen og Fotobogen den 3. marts. Fotosafaribogen er på 100 sider om Tuse Næs med bidrag fra 12 lokale fotografer. Charlotte Lyngholm fremviste cykler til beboere og turister. Hun fortalte om Æblerovsruten. Biolog Finn Bjerregård fortalte om Gå- og cykelrute pjecer.

Fotosafariudstillingen har været åben søndage og er igen åben den 22. april kl 13-15. Ligesom den vil være åben inden Generalforsamlingen den 8. maj, hvor huset er åbent fra kl. 17. Se mere om Generalforsamlingen på forsiden.


Galleri Aurora, Kastrupvej 31, Kastrup, 4300 Holbæk

Galleri Aurora, Kastrupvej 31, Kastrup, 4300 Holbæk

Mælkehøj ved Faurbjergvej Tuse Næs

Mælkehøj ved Faurbjergvej Tuse Næs

Tuse Næs Fotosafari

Vi samler på beskrivelser af det smukke Tuse Næs i form af fotos. På Facebook er oprettet en side: Tuse Næs Fotosafari: https://www.facebook.com/fototusesafari/ .

Meld dig her hvis du fotograferer på Tuse Næs: Tuse Næs Fotosafari - Fotodeling - https://www.facebook.com/groups/648088332034196/ 

Den blev startet i 2015. Alle der er gode til at fotografere er velkomne til at deltage og sende billeder ind om Tuse Næs.

Tuse Næs Fotosafari 2015:

e-publikation: https://issuu.com/tommyflugt/docs/tuse_n__s_fotosafari_2015 

Del siden